El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

21/04/2006

Técnicas de comunicación política. Oratoria 1, 2 y 3

Aquest primer número de la Col·lecció Formació, escrit per Francesc Xavier Marín, director de l’Escola de Formació Xavier Soto, i Pilar Guzmán, gerent de Programes, pretén ser una eina per a la millora de la funció comunicativa, proveint el lector de tècniques discursives i mètodes per a la millora de l’eficàcia en la comunicació, més enllà de les paraules.

Técnicas de comunicación política. Oratoria 1, 2 y 3 és una publicació de caràcter tècnic amb voluntat de perfeccionar i ampliar els recursos de l’orador, sigui quin sigui el seu àmbit d’actuació.

La Col·lecció Formació és el resultat d’una iniciativa conjunta de l’Escola de Formació Xavier Soto i la Fundació Rafael Campalans que té com a finalitat difondre els manuals que s’utilitzen en els cursos de formació i poder així posar a l’abast dels militants i simpatitzants una eina que faciliti i promocioni el coneixement polític orgànic, institucional i de política general del PSC. L’objectiu és millorar i enfortir l’acció política no només del partit, sinó d’aquells que militen o simpatitzen amb el PSC.

 

 

 

Activitats Realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

Informe social 2015. Adversitat social i desigualtats: diagnosi i alternatives
Col·lecció Informes

Sortir de l'atzucac. Reflexions des del socialisme
Papers de la Fundació

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

facebook
twitter

Nicaragua, 75, 4a planta
08029 Barcelona
fundacio@fcampalans.cat

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS