El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

frc Llibres




N.7

Catalunya avui, Catalonia Today

José Montilla, Antoni Castells, Jordi Hereu, Ernest Maragall

 

Catalunya avui, Catalonia Today és el recull de quatre ponències de dirigents polítics del PSC a la London School of Economics and Political Science (LSE), organitzades per la Fundació Campalans durant l'any 2009. Les conferències es van realitzar amb l'objectiu de contribuir a fer pedagogia de la realitat política, econòmica, social i cultural de Catalunya en l'entorn acadèmic i econòmic de la capital britànica.

El llibre consta de la transcripció -en català i anglès- d'aquest cicle de conferències, que va obrir Antoni Castells, conseller d'Economia i Finances de la Generalitat, el 15 de gener amb la seva intervenció, "A leading role for Catalonia in a forward-looking Europe".

La segona conferència va anar a càrrec de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, on sota el títol "Barcelona, an urban model for social cohesión" va defensar el model urbà de Barcelona com a exemple de cohesió social. El va seguir el conseller d'Educació de la Generalitat, Ernest Maragall,  amb la ponència  "Descentralizing Education in Spain and Catalonia: opportunities and challenges".

El president de la Generalitat, José Montilla, va cloure el cicle amb una intervenció titulada "The spirit of Catalonia today", on va defensar els  pilars bàsics de la Catalunya actual: un poble divers que comparteix una identitat col·lectiva construïda entre tots, una cultura singular amb una llengua pròpia i una vocació universal de progrés dins una Espanya forta.

PVP: 12 euros. Si esteu interessats en adquirir aquesta publicació envieu un mail a [email protected]



 


 

frc Llibres anteriors

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

El Futur és Federal
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS