El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Col·lecció Reflexió




N.10

Honorable ciutadà. In Memoriam Joan Reventós

FRC

 

Aquest és un llibre col·lectiu en homenatge a Joan Reventós, mort el 13 de gener de 2004. El llibre aplega, sense voluntat antològica, una variada mostra de la reacció social davant la desaparició d´un dels líders indiscutibles del socialisme democràtic català.

A la presentació del llibre, Narcís Serra, el llavors President de la Fundació Rafael Campalans, destaca la condició de Reventós de “gran ciutadà”. Segons Serra, “Joan Reventós fou un gran ciutadà, un lleial servidor de Catalunya i el socialisme. Des de les Corts Generals i des del Govern de la Generalitat, des de l’ambaixada a París i des del Parlament de Catalunya, mai no va renunciar a les seves idees i posicions. Aquesta fou una de les seves grans virtuts. També ho va ser la seva capacitat de no defallir mai, fins assolir els objectius fixats, sacrificant-se ell mateix si calia per fer prevaldre les idees i el projecte que defensava”.

Personalitats del món de la política, del periodisme i de la cultura s’apleguen per donar de manera col·lectiva el seu adéu individual.


 


 

Col·lecció Reflexió anteriors

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

El Futur és Federal
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS